Horeca keukens

Leskeuken onderwijs

Leskeuken onderwijs

Een professionele keuken moet aan hoge eisen voldoen. Dit is niet te vergelijken met een keuken bij particulieren. De keuken is gedurende een aantal uren, of misschien wel de gehele dag vol in bedrijf en er moet door meerdere mensen tegelijk kunnen worden gewerkt. Dit vraagt om een praktische inrichting en om apparatuur die in staat is om op topniveau te presteren. Een leskeuken onderwijs moet daarnaast zodanig zijn ingericht dat een docent gemakkelijk uitleg kan geven aan de leerlingen.

Kijk in onze webshop

Een leskeuken onderwijs koopt u natuurlijk bij Kramer

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe leskeuken onderwijs dan bent u bij Kramer in Gieten aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in de branche voor keukens in de horeca weten wij als geen ander wat u zoekt en aan welke eisen een keuken moet voldoen. Een leskeuken voor het onderwijs aan koks en ander keukenpersoneel is dan ook één van onze specialiteiten. Wij verkopen leskeukens van verschillende gerenommeerde topmerken, aan te passen aan uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte.

Wij informeren u graag over het kopen van een leskeuken

Bent u toe aan een nieuwe keuken voor uw school, of wilt u een nieuwe inrichting in verband met het aanbieden van kookopleidingen waar u binnenkort mee wilt starten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen via telefoonnummer 0592-262974. U kunt ook een mail sturen naar info@kramergieten.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij zullen u in alle gevallen zo snel mogelijk de door u gewenste informatie verstrekken.

Neem contact met ons op