Horeca keukens

Montage professionele keuken

Montage professionele keuken

De montage van een professionele keuken is natuurlijk zeer belangrijk. U kunt pas echt rekenen op de hoge kwaliteit van de grootkeuken wanneer u zeker bent dat de montage ook volgens voorschriften verloopt. U kunt daarom de montage van uw professionele keuken overlaten aan de ervaren medewerkers van Kramer Gieten. Wij bieden u niet alleen nieuwe, gebruikte en maatwerk grootkeukens, maar wij kunnen ook een complete service leveren, inclusief de vakkundige montage van de professionele keuken.

Kijk in onze webshop

Een vakkundige montage van uw professionele keuken

Wij kunnen de montage van de professionele keuken in uw gelegenheid uit handen nemen. Dit betekent dat wij volgens plan te werk gaan en de keuken monteren op de vooraf besproken dag. U kunt rekenen op een heldere werkwijze, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Zo bent u altijd zeker van een juiste montage van uw professionele keuken, zodat u er zorgeloos gebruik van kunt maken de komende jaren. Wilt u een maatwerk grootkeuken laten maken? Dan bespreken wij graag uw wensen met u, zodat wij u de mogelijkheden voor kunnen leggen en – samen met u – tot een passend ontwerp kunnen komen.

Neem contact op

Wilt u een grootkeuken aanschaffen en de montage van uw professionele keuken aan onze vakmensen overlaten? U bent van harte welkom. Komt u gerust eens langs in onze showroom, te vinden aan de Steenkamp 11 in Gieten. Wilt u eerst meer weten? Dan kunt u bellen naar +31 (0)592 – 26 29 74 of mailen naar info@kramergieten.nl.

Neem contact met ons op