Over ons

Professioneel totaalconcept voor grootkeukens en inrichting binnen één bedrijf

Zoals de naam al doet vermoeden is Kramer Gieten gevestigd in het Drentse Gieten. Het bedrijf is in 1977 opgericht door de familie Kramer aan de Bloemakkers. In 2001 heeft de familie Kramer zich teruggetrokken uit het bedrijf. Vanaf 2007 is Kramer Gieten verhuisd van de Bloemakkers naar de Steenkamp 11, gelegen op het bedrijventerrein aan de N34 (Emmen-Groningen). Hier werkt Kramer Gieten met een hecht team van professionals.

Showroom
In onze ruim opgezette showroom kunnen we u verschillende apparatuur laten zien. U vindt hier alles voor de keuken en het restaurant. Zo leveren we ook pannen, bestek en hotelporselein.

Werkgebied
Ons werkgebied is met name Noord-Nederland waar we inmiddels vele totaalinrichtingen voor grootkeukens hebben geleverd, maar ook vervanging en reparatie van ‘losse’ keuken apparatuur. Indien gewenst kunnen we kleine veranderingen doorvoeren in de keukeninrichting.

Klanten
Onze klantengroep is erg divers. Deze bestaat niet alleen uit horecabedrijven, maar ook bedrijfsrestaurants, scholen, verenigingen, stichtingen, instellingen, en meer.

Totaalconcept
Kramer Gieten doet meer dan slechts het leveren van nieuwe keukens of keukenapparatuur. We kunnen u begeleiden vanaf het ontwerp, waarbij veel aandacht wordt besteed aan uw wensen. In het totale proces van voedselbereiding, is niet alleen hygiëne/HACCP een belangrijk item ook met Arbo, milieu- en veiligheidseisen moet rekening gehouden worden.

Met een vrijblijvend en oprecht adviesgesprek brengen wij voor u duidelijk de kosten en mogelijkheden in kaart en wat u van ons kunt verwachten en van de door ons geleverde apparatuur. Zo kan een apparaat dat “duur” is in aanschaf, op den duur geld opleveren omdat het bijvoorbeeld heel zuinig of snel te bedienen is. Tegenwoordig geldt ook voor veel apparaten de EIA regeling (EIA = Energie Investerings Aftrek) hierdoor kan aanschaf heel voordelig uitvallen. Wij hebben hier rekenvoorbeelden van en kunnen u uiteraard nadere informatie verstrekken.

Aan de hand van de routing kan een offerte worden uitgebracht. Als een opdracht volgt wordt daarna een duidelijke technische aansluittekening gemaakt. Hiermee kan de installateur en de aannemer aan de slag.

Als een keuken opgeleverd is volgt instructie aan het keukenpersoneel, zodat zij weten hoe de apparatuur het best gebruikt kan worden. Omdat Kramer Gieten een eigen technische dienst heeft, wordt daarna ook de service en het onderhoud door Kramer Gieten uitgevoerd.

Technische Dienst
Ook na de aanschaf en installatie van nieuwe keukenapparatuur is service gewenst. Keukenapparatuur kan immers gezien worden als het hart van uw bedrijf, en dat betekent dat een eventuele storingen razendsnel moeten worden opgelost. Ook kunt u apparaten brengen die in onze eigen werkplaats worden gerepareerd. Hiervoor beschikken wij over een team van vakbekwame monteurs die regelmatig productgerichte trainingen van de fabrikanten volgen.

Service
“Wij houden heel veel rekening met onze klanten”.  Zo leveren we bijvoorbeeld aan veel bedrijfsrestaurants. Als we daar onderhoud plegen of een nieuw apparaat installeren, regelen we het zo, dat  we niet tussen 11.00 en 13.00 langskomen. Dat is namelijk het drukste moment van de dag! Op deze manier kunnen onze monteurs beter hun werk doen en lopen ze het personeel niet “in de weg”. Onze mensen kennen dus de klant en de locaties.”

Apparaten
Een ander punt waar we trots op zijn is dat we niet merkafhankelijk zijn. Uit onze, meer dan dertig jaar lange, ervaring weet Kramer Gieten de sterke en zwakke punten van een merk en adviseren de klanten hierover. En hierbij is niet onbelangrijk, het energie- en waterverbruik en de levensduur van het apparaat. We vertellen onze ervaringen altijd eerlijk.

De toekomst
“Wij zien de toekomst erg positief tegemoet” Omdat wij goede service bieden, is er bij ons weinig verloop in het klantenbestand. In ons team hebben we ook weinig verloop. De mensen die bij ons werken, hebben hart voor de zaak. Zo komen we altijd tot het beste resultaat.