Horeca keukens

Projectinrichting Groningen

Projectinrichting Groningen

Bent u op zoek naar een specialist in projectinrichting in Groningen? Neem eens contact op met Kramer Gieten. Kramer Gieten is uw partner in projectinrichting en is Noord-Nederland, waaronder Groningen, al jaren tot dienst.

Kijk in onze webshop

De perfecte horeca inrichting begint bij een goed ontwerp

Kramer Gieten in Groningen voert projectinrichtingen uit voor onder andere onderwijsinstellingen, bedrijfsrestaurants, dorpshuizen, zorginstellingen, horeca, kerken en sport- en recreatieruimtes. Wij zijn van alle markten thuis. Niet alleen op het gebied van inrichtingen, ook als het gaat om meubels en apparatuur kunnen we u tot dienst zijn. Wij bieden een brede keuze aan stijlen, materialen, prijsklassen en kwaliteitsklassen. Ons specialisten kijken wat de opties zijn en hoe de juiste sfeer gecreëerd kan worden. Want dat is natuurlijk het belangrijkste bij een projectinrichting, een prettig en toegankelijke sfeer creëren.

We kunnen complete inrichtingen opleveren, maar ook alleen onderdelen. Wat voor type project u wilt laten uitvoeren, wij adviseren u van A tot Z. Als ervaringsdeskundigen weten we tenslotte waar we mee werken en we delen onze kennis graag met u. Vooral bij de keuze van apparatuur is deskundigheid van belang. Wij kunnen u precies vertellen wat de voor- en nadelen van de producten zijn, wat de levensduur is en wat u ervan kunt verwachten.

Waar u uiteindelijk ook voor kiest, wij zorgen er altijd voor dat onze ontwerpen voldoen aan de hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van onder andere HACCP en ARBO.

Altijd service voor en na het plaatsen van uw bedrijfsrestaurant keuken

Bent u tevreden met het ontwerp of heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende apparaten? Dan sturen we een deskundig team uw kant op om de inrichting te plaatsen. Loopt u achteraf nog ergens tegen aan? Ook na levering zijn onze medewerkers in Groningen u graag tot dienst!

Neem contact met ons op