Horeca keukens

Prostore Electrolux koeling

Prostore Electrolux koeling

Heeft u Prostore Electrolux koeling nodig? Bijvoorbeeld omdat u in de horeca actief bent en een goede koeling nu eenmaal onontbeerlijk is? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Juist de koelingssystemen van Electrolux zijn een specialisme bij Kramer Gieten. Om die reden is het voor ons dus ook goed mogelijk om u hierin van de juiste adviezen te voorzien. Zo zorgen we er samen voor dat u altijd de juiste apparatuur in handen krijgt voor de werkzaamheden die u doet. Dit is zeer belangrijk.

Kijk in onze webshop

Altijd op maat

Het belangrijkste is dat de apparatuur die u gaat gebruiken ook echt op de juiste maat is. Dat betreft niet alleen de omvang van de apparatuur, maar ook de manier waarop het geplaatst wordt. Het moet bijvoorbeeld passen in een kast of juist vrijstaand kunnen worden geplaatst. Aan de hand van de wensen die u heeft kan het perfecte model worden gevonden zodat u precies in uw wensen en behoeften wordt voorzien. U kunt hiervoor direct contact met ons opnemen. Dit werkt zeer gemakkelijk.

Snel contact opnemen

Om snel tot zaken te kunnen komen is het goed mogelijk om met ons in contact te komen. U kunt dit op verschillende manieren doen. U kunt ons bijvoorbeeld bellen. Dat doet u op nummer 0592-262 974. Ook kunt u ons mailen om bijvoorbeeld de vragen die u heeft eerst nog even aan ons te stellen. Dat kan bijvoorbeeld door direct te mailen naar info@kramergieten.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Wij zorgen dan dat u snel een passend antwoord op uw vragen krijgt.

Neem contact met ons op