Horeca keukens

Schoolkeuken Assen

Schoolkeuken Assen

Heeft u een andere schoolkeuken in Assen nodig? Dan kunt u eens langskomen bij Kramer Gieten. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in de aanschaf van een goede schoolkeuken in Assen. Binnen ons veelzijdige aanbod vindt u niet alleen hoogwaardige nieuwe keukens, maar ook een ruime collectie tweedehands keukens. Bij ons heeft u altijd de garantie dat de schoolkeuken in Assen een goede kwaliteit bezit, ook wanneer u gaat voor een gebruikte keuken. U kunt er zeker van zijn dat u nog jarenlang plezier zult hebben van de schoolkeuken.

Kijk in onze webshop

Een hoogwaardige schoolkeuken in Assen

Wij nodigen u van harte uit om ons eens een bezoek te brengen wanneer u een schoolkeuken in Assen aan wilt schaffen. In onze showroom kunt u alle keukens vrijblijvend bekijken. Uiteraard kunt u zich laten adviseren door één van onze enthousiaste medewerkers wanneer u dit wenst. U treft in onze showroom een ruime keuze aan schoolkeukens aan, waardoor u altijd wel een goede schoolkeuken voor in Assen kunt vinden die ook binnen uw budget past. U kunt onze showroom tijdens openingstijden bezoeken aan de Steenkamp 11 in de plaats Gieten.

Meer informatie en advies

Wij staan graag voor u klaar in de showroom wanneer u een schoolkeuken voor in Assen wilt aankopen. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar, zowel nieuw als tweedehands. Wilt u eerst meer informatie of wenst u advies? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bel naar +31 (0)592 – 26 29 74 of stuur een mail naar info@kramergieten.nl.

Neem contact met ons op