Horeca keukens

Schoolkeuken Drenthe

Schoolkeuken Drenthe

Wilt u een schoolkeuken in Drenthe aanschaffen en twijfelt u of u een nieuwe keuken of een tweedehands keuken aan zal schaffen? Het is goed om eens wat voorbeelden te bekijken, zodat u weet wat er nu werkelijk te koop is als het gaat om een schoolkeuken voor in Drenthe. Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen in de showroom van Kramer Gieten. U kunt ons vinden in de plaats Gieten, aan de Steenkamp 11. Hier kunt u gegarandeerd een schoolkeuken voor in Drenthe vinden die goed bij u past. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands mogelijkheden.

Kijk in onze webshop

Waarom een tweedehands schoolkeuken in Drenthe plaatsen?

De aanschaf van een nieuwe schoolkeuken voor uw locatie in Drenthe is natuurlijk prachtig, maar in de meeste gevallen ook vrij prijzig. Het is belangrijk om een goede keuken tot uw beschikking te hebben, maar dit moet ook wel binnen uw budget passen. Een tweedehands schoolkeuken kan in Drenthe zeker nog jarenlang meegaan. Wij bieden u gebruikte schoolkeukens van professionele kwaliteit. U kunt er gegarandeerd nog lang mee vooruit, waardoor u eventueel nieuw budget op kunt bouwen voor een nieuwe schoolkeuken. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel duurzame keuze om een tweedehands schoolkeuken aan te schaffen.

Neem contact met ons op

Uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom, waar wij u graag van dienst zijn. Wilt u eerst meer informatie of advies voordat u ons eventueel een bezoek komt brengen? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dan een mail sturen aan info@kramergieten.nl of bellen naar +31 (0)592 – 26 29 74.

Neem contact met ons op