Horeca keukens

Schoolkeuken Groningen

Schoolkeuken Groningen

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands schoolkeuken in Groningen? Waarom komt u dan niet eens een kijkje nemen bij Kramer Gieten. Wij zijn gevestigd aan de Steenkamp 11 in Gieten, waar wij een ruime showroom hebben ingericht om u een helder beeld te kunnen geven van wat wij te bieden hebben. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe schoolkeuken in Groningen. Nieuwe schoolkeukens zijn beschikbaar in diverse prijsklassen. Wilt u liever een tweedehands schoolkeuken in Groningen aanschaffen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijk in onze webshop

Kiezen voor een tweedehands schoolkeuken in Groningen?

U kunt bij ons een nieuwe schoolkeuken in Groningen aanschaffen, maar wij bieden ook een uitgebreid en veelzijdig assortiment tweedehands schoolkeukens. Wanneer u kiest voor een tweedehands schoolkeuken in Groningen, dan is de kwaliteit natuurlijk extra belangrijk. Het gaat immers om een tweedehands aankoop en u wilt wel zeker zijn dat u voorlopig weer de komende jaren gebruik kunt maken van de schoolkeuken in Groningen. Hier bent u bij ons verzekerd van. Al onze tweedehands schoolkeukens zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen absoluut nog jaren mee.

Bezoek onze showroom

Wij staan voor u klaar in onze showroom wanneer u interesse heeft in de aanschaf van een nieuwe of tweedehands schoolkeuken in Groningen. Komt u gerust eens langs om een kijkje te nemen. Wij adviseren u graag en denken met u mee over de juiste oplossingen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Mail dan naar info@kramergieten.nl of bel naar +31 (0)592 – 26 29 74.

Neem contact met ons op