Horeca keukens

Schoolkeuken

Schoolkeuken

Lesgeven aan mensen die lekker willen leren koken is één van de leukste dingen om  te doen. Maar u wilt dat natuurlijk wel doen in een professioneel ingerichte omgeving zodat u niet wordt gehinderd tijdens het lesgeven door apparatuur die niet werkt of leerlingen die op elkaar moeten wachten omdat er te weinig  ruimte beschikbaar is. Met een schoolkeuken van Kramer beschikt u over een royale en professionele keuken om les te geven.

Een volledig aan te passen schoolkeuken van Kramer

Een schoolkeuken moet natuurlijk zodanig zijn ingericht dat u of uw docent er vlot en professioneel les kan geven. Hij of zij moet goed uitleg kunnen geven aan de leerlingen waarbij zij goed kunnen zien wat er op het werkblad of op het fornuis gebeurt. Met een professionele schoolkeuken van Kramer kunt u dit eenvoudig realiseren. Evenals het realiseren van voldoende werkplekken voor de leerlingen zodat zij de opgedane kennis direct in de praktijk kunnen toepassen. Zonder elkaar in de weg te lopen en zonder dat zij steeds op elkaar moeten wachten.

Informeer nu naar de mogelijkheden voor uw nieuwe schoolkeuken

Wilt u voor het geven van professioneel onderwijs een mooie en praktisch ingerichte schoolkeuken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0592-262974. U kunt ook per e-mail uw vragen aan ons stellen, stuur dan een bericht naar info@kramergieten.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. U kunt op onze website van meerdere keukens een video bekijken zodat u een beter beeld krijgt van de grootte en inrichting van deze keukens.

Titel

Ga naar de bovenkant