Horeca keukens

Sportkantine inrichting

Sportkantine inrichting

Voor een complete sportkantine inrichting of nodige onderdelen gaat u naar Kramer Gieten. Als specialist in sportkantine inrichting kunnen we u adviseren over de mogelijkheden en de complete inrichting plaatsen en installeren.

Kijk in onze webshop

Een passend ontwerp voor uw sportkantine inrichting

Een gezellige uitstraling draagt bij aan de gemoedelijke sfeer in de sportkantine. Hier kan Kramer Gieten u bij helpen. We nemen de mogelijkheden met u door en laten alle opties zien in onze showroom. Op basis van uw wensen maken we een ontwerp dat voldoet aan de hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van het HACCP en ARBO. Het ontwerp is ook bepalend voor de routing. Wij houden er uiteraard rekening mee dat deze efficiënt en logisch moet zijn, zodat uw medewerkers de sporters en gasten snel kunnen bedienen.

Kramer Gieten heeft ervaring met verschillende merken meubels en apparatuur. Wij kunnen u informeren over de specifieke kenmerken. Wij raden u aan te kiezen voor kwaliteitsproducten waar u lange tijd mee vooruit kunt. Een sportkantine inrichting is tenslotte een investering waar u de komende jaren gebruik van wilt maken. In sommige gevallen komt u in aanmerking voor de Energie Investering Aftrek. Deze aftrek kan de uiteindelijke prijs die u betaald voor de apparatuur een stuk aantrekkelijker maken.

Uw sportkantine inrichting snel en vakkundig

Als het ontwerp door u is goedgekeurd proberen we de meubels en apparaten zo snel mogelijk te leveren. Ons monteurs zijn ervaren en plaatsen de sportkantine inrichting snel en maken de kantine direct gebruiksklaar. Mocht u na het plaatsen ergens tegen aan lopen, dan staan we voor u klaar. Kramer Gieten is ook in te schakelen voor onderhoud en reparatie.

Neem contact met ons op