Horeca keukens

Sportkantine keuken

Sportkantine keuken

Wilt u uw sportkantine keuken vervangen of een compleet nieuwe plaatsen? Neem eens contact op met Kramer Gieten, dé specialist in sportkantine keukens. Wij kunnen u adviseren, maar ook de keuken installeren en, indien nodig, repareren. Alles wordt geregeld door Kramer Gieten.

Kijk in onze webshop

Het juiste ontwerp voor uw sportkantine keuken

Een sportkantine keuken moet aan alle eisen van de sporters en gasten voldoen. Er moet een gezonde maaltijd kunnen worden gemaakt, maar ook een lekkere snack.  Daarnaast moet de keuken passen bij de sfeer van de sportkantine. Met uw wensen in gedachte gaat Kramer Gieten aan de slag met een ontwerp. In het ontwerp houden we altijd rekening met hygiëne-, milieu- en veiligheidseisen van onder andere HACCP en ARBO. Tevens houden we rekening met de routing. Om de sporters en andere gasten goed te kunnen bedienen is een efficiënte routing van groot belang.

Kramer Gieten kan u adviseren over de nodige apparatuur. Als ervaringsdeskundige weten wij welke apparaten echte kwaliteit bieden en hoe lang ze mee gaan. Niet geheel onbelangrijk, aangezien een sportkantine keuken een flinke investering is. Het kan echter zijn dat de apparaten zichzelf terug verdienen. Ook hier kan Kramer Gieten u over informeren.

Service en kwaliteit bij het plaatsen van uw sportkantine keuken

Pas als u tevreden bent met het ontwerp gaan we over tot plaatsing en installatie van uw sportkantine keuken. Dit wordt gedaan door onze ervaren monteurs. Hoe goed de apparatuur ook is, er kan altijd een storing optreden. Ook dan zijn we u tot dienst. Wij repareren of vervangen de apparatuur zo snel mogelijk, zodat u snel weer aan het werk kunt.

Neem contact met ons op