Horeca keukens

Tweedehands horeca keuken

Tweedehands horeca keuken

De aanschaf van een tweedehands horeca keuken geniet in verschillende gevallen de voorkeur boven de aanschaf van een nieuwe keuken voor in de horeca. Zeker voor starters die een beperkt budget beschikbaar hebben is het natuurlijk ideaal om te kiezen voor een goede tweedehands horeca keuken. Ook kan de keuze op tweedehands vallen omdat het eenvoudigweg voordeliger is of omdat de ondernemer het niet de investering waard vindt om een nieuwe keuken te kopen. Het is dan ook zo dat u zeker een tweedehands horeca keuken van uitstekende kwaliteit kunt vinden.

Een brede keuze voor een tweedehands horeca keuken

U kunt bij Kramer Gieten terecht voor een mooie, goede en professionele tweedehands horeca keuken. Wij bieden u een breed assortiment nieuwe horecakeukens, maar hebben daarnaast ook een flinke collectie tweedehands horeca keukens. U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze showroom wanneer u interesse heeft in de aanschaf van een nieuwe of tweedehands horeca keuken. Uiteraard staan wij in onze showroom ook voor u klaar met het nodige advies wanneer u dit wenst.

Wilt u meer informatie?

Als u een tweedehands horeca keuken aan wilt schaffen, dan bent u bij ons van harte welkom. U vindt onze showroom aan de Steenkamp 11 in Gieten. Wilt u eerst meer weten over wat u in onze showroom aantreft? U kunt natuurlijk altijd even contact opnemen. Bel dan naar  +31 (0)592 – 26 29 74 of mail naar info@kramergieten.nl. Wij helpen u graag verder wanneer u interesse heeft in tweedehands of nieuwe keukens voor in de horeca.

Titel

Ga naar de bovenkant