Horeca keukens

Tweedehands horeca meubilair

Tweedehands horeca meubilair

Heeft u interesse in tweedehands horeca meubilair? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Kramer Gieten. Wij bieden u niet alleen een aantrekkelijke collectie nieuw meubilair voor professioneel gebruik in de horeca, maar u kunt ook uitstekend bij ons terecht wanneer uw voorkeur uitgaat naar tweedehands horeca meubilair. U kunt al ons meubilair vrijblijvend komen bekijken in onze sfeervolle en ruim opgezette showroom, gevestigd aan de Steenkamp 11 in Gieten. Hier staan wij uiteraard ook voor u klaar met informatie en advies wanneer u dit wenst.

Waarom tweedehands horeca meubilair?

Er zijn verschillende redenen te noemen om te kiezen voor tweedehands horeca meubilair. Zo is het een goede optie om voor tweedehands horeca meubilair te kiezen wanneer u uw huidige meubilair wilt vervangen of wanneer u een gelegenheid wilt starten met een kleiner budget. Daarnaast is het tweedehands horeca meubilair ook een uitstekende keuze wanneer u op goed meubilair wilt besparen om meer uit te kunnen geven aan bijvoorbeeld een professionele keuken. Dit zijn nog slechts enkele redenen die ervoor kunnen zorgen dat tweedehands horeca meubilair de beste optie is.

U bent altijd welkom

Bij Kramer Gieten staan wij voor u klaar met een klantgerichte en vriendelijke service. Wij bieden u zowel nieuw als tweedehands horecameubilair. Wij nodigen u van harte uit eens een bezoek te brengen aan onze showroom. Wilt u eerst meer informatie of kunt u goed advies gebruiken? Bel dan naar +31 (0)592-262974 of mail naar info@kramergieten.nl. Wij helpen u uiteraard graag verder.

Titel

Ga naar de bovenkant