Wasapparaten

Electrolux vaatwasmachine

Electrolux vaatwasmachine

In uw professionele keuken wilt u natuurlijk dat alles op rolletjes loopt. Zeker tijdens topdrukte wilt u op de apparatuur kunnen vertrouwen. Met een Elektrolux vaatwasmachine van Kramer in Gieten weet u zeker dat de vaat snel en professioneel wordt gedaan. U kunt er van op aan dat deze vaatwasmachine zijn werk snel en efficiënt doet. Zeker in een restaurant waar het vol zit met gasten wilt u immers niet met het probleem kampen dat er geen gangen kunnen worden uitgeserveerd omdat er niet genoeg servies of bestek beschikbaar is.

Kijk in onze webshop

De Eleltrolux vaatwasmachine, ideaal voor uw zorginstelling

In een zorginstelling worden dagelijks heel wat maaltijden en dranken uitgedeeld. Het is voor de verzorgenden natuurlijk geen doen om de vaat met de hand te doen. Dan komt een Electrolux vaatwasmachine heel goed van pas. Deze heeft een grote capaciteit en was bovendien de vaat in recordtijd. U kunt al snel het servies en bestek weer gebruiken voor een volgende maaltijdronde of het uitserveren van drankjes. En mocht er een storing zijn dan kunt u ook rekenen op de service van Kramer Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om de storing te verhelpen.

Wilt u ook zo’n krachtpatser in de keuken?

Heeft u een professionele keuken en bent u op zoek naar een krachtige vaatwasmachine? Wij raden u dan van harte Electrolux aan. Wilt u meer informatie dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Kramer in Gieten. Ons telefoonnummer is 0592 – 262 974. U kunt ons ook een bericht sturen op ons e-mailadres info@kramergieten.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie.

Neem contact met ons op